Risotto-recept gezocht? Je bekijkt ze hier: 

Tomatenrisotto

Tomatenrisotto >

Dit gerecht bewijst dat een risotto maken niet altijd een tijdrovend proces hoeft te zijn en het gaat bovendien niet ten koste van de smaak.

Risotto met krokante parmaham

Risotto met krokante parmaham>

Laat je verrassen door deze eenvoudige, maar heerlijke risotto met krokante parmaham!

Risotto alla asparagi e tartufo (Risotto met asperges en truffel)

Risotto alla asparagi e tartufo (Risotto met asperges en truffel)>

Giovanni Caminita laat zien hoe je een risotto met asperges en truffel als een echte Italiaan maakt. Dat wordt gegarandeerd lekker.

Zijdezachte zalmrisotto

Zijdezachte zalmrisotto >

Deze zijdezachte zalmrisotto smelt op je tong en het voordeel is dat je maar 1 pan nodig hebt voor dit gerecht.

Chorizorisotto

Chorizorisotto >

De chorizo zorgt ervoor dat dit gerecht een verrassend smakelijk Spaans tintje heeft.

Spinazie-pompoenrisotto met feta

Spinazie-pompoenrisotto met feta >

Deze spinazie-pompoenrisotto is wat anders dan normaal, maar wel een heerlijke variant van de traditionele versie! 

Arancini (risottokroketjes) met tomatensaus

Arancini (risottokroketjes) met tomatensaus

Deze risotto wordt geserveerd als een kroketje. Verrassend en heel smaakvol!

Bietenrisotto met geitenkaas

Bietenrisotto met geitenkaas

Deze bietenrisotto is lekker fris, ondanks de aardse smaak van de bieten. Dat komt doordat je nog een scheutje frambozenazijn toevoegt aan dit smakelijke gerecht.

Winterse risotto met knapperige aardpeer

Winterse risotto met knapperige aardpeer >

De aardpeer is een redelijk onbekend ingrediënt, maar goed gebruikt kan het een gerecht nog lekkerder maken. Probeer daarom deze winterse risotto met knapperige aardpeer.

Risotto met witte asperges, citroen en kervel

Risotto met witte asperges, citroen en kervel >

Het zuurtje van de citroen balanceert mooi met de romige risotto. Voor een lekkere bite kun je ook nog geroosterde hazelnoten toevoegen.

Orzo-risotto met roodbaarsfilet

Orzo-risotto met roodbaarsfilet >

Weer eens wat anders: gebruik orzo om risotto te maken. Lekker met courgette, roodbaars en spekjes.

Parelgortrisotto

Parelgortrisotto met spekjes en oesterzwam >

Deze heerlijk romige risotto op basis van parelgort is het perfecte einde van deze lekkere lijst!