De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Risotto bianco

Verras je gasten met deze romige risotto bianco. Supermakkelijk om te maken en heerlijk vol van smaak.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Risotto

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Verras je gasten met deze romige risotto bianco. Supermakkelijk om te maken en heerlijk vol van smaak.

Bereidingswijze

Stap 1:
Snipper de ui en knoflook fijn. Fruit de ui en knoflook zachtjes aan in olijfolie zonder deze te verkleuren. Breng de bouillon tegen de kook.

Stap 2:
Voeg de rijst toe aan de ui en knoflook en blus af met witte wijn. Voeg terwijl je rustig blijft roeren de bouillon toe en kook de rijst in ca. 15 minuten gaar.

Stap 3:
Voeg de mascarpone toe en roer dit rustig door de risotto.

Stap 4:
Zet het vuur uit en voeg de geraspte Parmezaan toe. Laat de risotto enkele minuten nagaren en laat de kaas intrekken. Giet de risotto op een groot plat bord en bestrooi met kaneelpoeder.

Ontdek hier alle andere recepten uit De Grootste Kookclub van Nederland

Hoera! 24Kitchen viert alweer de 10e verjaardag. Om dit te vieren nodigen wij en onze 24Kitchen-chefs je uit om mee te koken in de Grootste Kookclub van Nederland. Samen gaan wij aan de slag met lekkere, simpele én bovendien feestelijke gerechten.

24K_DeGrootsteKookclub24K_kookclub_1536-1076px.jpg

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.