De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

risotto met spinazie à la creme

Een dagje geen zin in vlees? Deze risotto á la creme met spinazie is makkelijk, snel en voedzaam. 

30 MIN
Risotto-spinazie_24Kitchen_L.jpg

Een recept van

Een dagje geen zin in vlees? Deze risotto á la creme met spinazie is makkelijk, snel en voedzaam. 

Bereidingswijze

  1. Kook de spinazie in 2 minuten gaar in de groentebouillon en schep met een draadspaan in een kom, bewaar de hete bouillon.
  2. Giet een flinke scheut olijfolie in de braadpan en fruit hierin de ui tot ie glazig is. Voeg de knoflook en de rijst toe en bak een paar minuten mee totdat de rijst begint te glanzen en doorzichtig wordt. Voeg nu steeds een lepel hete bouillon toe aan de rijst en blijf roeren tot alles is opgenomen. Herhaal dit totdat alle bouillon op is en ga dan over op de kookroom.
  3. Voeg zodra ook alle kookroom is opgenomen, de gekookte spinazie, parmezaanse kaas en de roomboter toe en schep om tot een romig geheel ontstaat.
  4. Snijd de eieren in kwarten en serveer deze op de risotto, bestrooi met parmezaanse kaas en wat verse zwarte peper.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker