De fles mayonaise en ketchup laten we in de koelkast staan. Want we gaan zélf aan de slag met het maken sauzen en salsa's voor bij de barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pittige chimichurri bij biefstuk, romescosaus bij gegrilde gamba's of een remouladesaus voor bij de vis? Steek die barbecue maar aan.

BBQ-sauzen en salsa's

Gegrilde gamba's met romescosaus

Gegrilde gamba's met romescosaus

Bekijk
Sjasliek met zigeunersaus

Sjasliek met zigeunersaus

Bekijk
Sardines met olijvensalsa en crispy aardappels

Sardines met olijvensalsa en crispy aardappels

Bekijk
Caribische garnalen van de barbecue met salsa van gegrilde ananas

Caribische garnalen van de barbecue met salsa van gegrilde ananas

Bekijk
Steak met zelfgemaakte kruidenboter

Steak met zelfgemaakte kruidenboter

Bekijk
Gegrilde scampi met chimichurri

Gegrilde scampi met chimichurri

Bekijk
Gehaktballen BBQ Street

Gehaktballen van de barbecue met geroosterde paprika-aioli

Bekijk
 BBQ-ossenhaas met salsa verde en loaded hasselback-aardappelen

BBQ-ossenhaas met salsa verde en loaded hasselback-aardappelen

Bekijk
Viskebab met remouladesaus en zoete aardappel

Viskebab met remouladesaus en zoete aardappel

Bekijk
Saté met friet en salade

Saté met friet en salade

Bekijk
Hotdog met Joppie & Perrysaus

Hotdog met Joppie & Perrysaus

Bekijk