Lekkere verse broodjes en crossaintjes

Je kunt natúúrlijk afbakbroodjes halen uit de supermarkt, maar hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan en verse broodjes te maken? Wat dacht je van deze heerlijke Zweedse kardemombroodjes (ook wel Kardemummabullar genoemd). Heerlijk zacht, zoet en knapperig tegelijk. Of Fries suikerbrood? Niet veel tijd in de ochtend? Deze kaneelbroodjes maak je binnen 5 minuten klaar! 

Klik op de foto's voor het recept

Een eitje!

Er gaat niets boven een heerlijk eitje! Verwen je moeder daarom met heerlijke eggs benedict of scrambled eggs. Of bak een boerenomelet met haar favoriete groenten. Geen keukenprins(es)? Kies dan voor een gouwe ouwe: het gekookt eitje.

Klik op de foto's voor het recept

Verse jus d’orange en smoothies

Naast verse broodjes kan een verse jus d’orange of smoothie niet missen. En die maak je natúúrlijk het allerlekkerste zelf! Wat dacht je van deze heerlijke, tropische vitaminesmoothie gemaakt van sinaasappel, mango, passievrucht en banaan. Geen zoetekauw? Verras je moeder dan met deze oranje powersmoothie gemaakt van mandarijn, wortel en gember. Proost!

Klik op de foto's voor het recept

Vers fruit

Ook vers fruit mag zeker niet ontbreken. Ga naar de supermarkt en koop het favoriete fruit van je moeder. Snijd deze in kleine stukjes en serveer het geheel in een leuk schaaltje. Hier ga je zeker punten mee scoren! Heb je zin om meer te doen dan alleen snijden? Dan zijn onderstaande recepten misschien wel wat voor jou! (Of, maak er een leuke activiteit van samen met je moeder)