Scrambled eggs

195
Gemiddeld
Scrambled eggs

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Bak de spek uit.
  • Snijd de bolletjes open. Beboter ze en toast ze in de pan.
  • Snijd de boter in blokjes.
  • Doe de eieren met de boter in een pan.
  • Zet op laag vuur en blijf constant roeren.
  • Wanneer de eieren te snel stollen haal dan van het vuur en roer door. Zet het daarna weer terug op het vuur. Herhaal tot je de juiste dikte hebt. Die is ongeveer vergelijkbaar met kwark.
  • Stop het garen door de crème fraîche erdoorheen te roeren.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Knip de bieslook erboven fijn doorheen.
  • Bouw het lekkerste ontbijt broodje op.

Ingredienten

4
Personen

Scrambled eggs

  • 4 plakken spek
  • 2 zachte witte bolletjes
  • 5 eieren
  • 25 g boter (op kamertemperatuur)
  • 1 el crème fraîche
  • 6 sprieten bieslook
Geef je waardering
195