Bakjes
Stap 1:
Hak de chocolade in kleine stukjes. Smelt tweederde au-bain-marie of in de magnetron. Laat niet warmer worden dan 40 °C.
Stap 2:
Meng de resterende stukjes chocolade door de gesmolten chocolade. Blijf doorroeren tot de temperatuur 30 °C is.
Stap 3:
Knip de sponzen in rondjes en verpak in plasticfolie. Prik gaatjes in de bovenkant zodat de lucht eruit kan. Dip de sponzen tot net aan de rand in de chocolade. Laat even uitlekken en zet op het bakpapier. Laat de chocolade minstens 4 uur uitharden.
Stap 4:
Druk zachtjes op de bovenkant van de sponzen. Draai ze een kwartslag en trek ze heel voorzichtig uit de chocolade.
Vulling
Klop de slagroom met de suiker stijf. Snijd de kiwi in plakjes, verdeel de mandarijn in partjes. Vul de chocoladebakjes met de slagroom en verdeel het fruit erover. Garneer met munt.
0 reacties