Recepten met gerookte zalm:

Asperges à la Flamande met gerookte zalm

Van ongeveer april t/m juni (afhankelijk van het weer) is aspergeseizoen! Dat is zeker een goede reden om aan de slag te gaan met deze heerlijke groente. Lekker idee voor tijdens een paasdiner, bijvoorbeeld? Ach, Pasen of niet: asperges + gerookte zalm = áltijd een goede combinatie.

Miniatuurvoorbeeld

Brunchkrans met roerei, gerookte zalm, bieslook en graskaas

Samen eten en drinken delen is precies wat een brunch gezellig maakt. Als je deze krans op tafel zet moet je wel heel snel zijn met een stukje pakken. Deze zal zo in de smaak vallen dat-ie binnen no time helemaal op zal zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Rijstvellen met gerookte zalm en spinaziesalade

Kleine hapjes doen het altijd goed tijdens een brunch of lunch. De rijstvellen zijn doorzichtig en daardoor kun je precies zien wat erin zit. En wij kunnen verklappen dat jouw gezelschap daar ontzettend vrolijk van zal worden.

Miniatuurvoorbeeld

Gebakken tagliatelle met gerookte zalm

Een (feestlijk) diner hoeft niet heel moeilijk te zijn. Deze pasta met gerookte zalm serveer je met crème fraîche, kappertjes en dille. Een klassieke combinatie die eenvoudig maar vooral ontzettend lekker is. 

Miniatuurvoorbeeld

Aardappel-preisoep met gerookte zalm

Een lekker soepje vooraf? Daar mag zalm in! Het klinkt misschien als een verrassende combinatie, maar gerookte zalm smaakt ontzettend goed in een soep als topping. Een gevalletje van als een vis in het water. 

Miniatuurvoorbeeld

Romige gruyère-spruitenpot met gerookte zalm

Wat past beter bij een regenachtige dag dan een stamppot? Een stamppot met gruyère en gerookte zalm!

Miniatuurvoorbeeld

Filotaart met spinazie en gerookte zalm

Sharing is caring en dat motto past zeker bij de gezelligheid van deze hartige taart. Met gerookte zalm en spinazie. Een hartige taart deluxe, dus.

Miniatuurvoorbeeld

Gerookte zalm met (bloed)sinaasappel en zeekraal

Ze zeggen wel eens dat een goed begin het halve werk is. Begin je diner met dit frisse voorgerecht. Wij kunnen je verzekeren dat de rest van je etentje echt niet meer stuk kan.

Miniatuurvoorbeeld