De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Feestelijk vistaartje

Een heerlijke broodtaart gevuld met eiersalade, makreel en zalm. 

35 MIN
Feestelijk Vistaartje

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph

Een heerlijke broodtaart gevuld met eiersalade, makreel en zalm. 

Bereidingswijze

Eiersalade
Kook de eieren circa 8 minuten. Laat schrikken onder koud water, pel de eieren en hak fijn. Meng de gehakte eieren met de mayonaise, kerriepoeder en zout en peper.

Makreelsalade
Pluk de makreel in kleine stukjes en meng met de mierikswortel en mayonaise, zout en peper.

Opbouw

Stap 1:
Snijd de korstjes van het brood en leg drie sneetjes tegen elkaar aan. Bestrijk de boterhammen met de eiersalade en leg er drie sneetjes brood bovenop.

Stap 2:
Beleg de tweede laag met zalm en dek weer af met 3 sneetjes brood. Beleg met de makreelsalade en dek af met een laatste (vierde) laag brood.

Stap 3:
Snijd de bieslook fijn. Snijd de komkommer in linten. Snijd de radijzen in. Bestrijk het vistaartje rondom met roomkaas en zet de zijkanten aan met de bieslook. Garneer de bovenkant met komkommerlinten en de radijzen.

Ontdek hier alle andere recepten uit Rudolph's Bakery: De Bakfiets

In Rudolph's Bakery: De Bakfiets reist de 24Kitchen-chef door heel Nederland om de geheimen van van streekproducten te ontdekken. Bakkers uit de meest pittoreske plaatsjes uit ons land vertellen over de bijzondere achtergronden van de koeken, taarten en broden. En Rudolph trakteert hen op een eigen gerecht. 

Van nog draaiende molens tot kloosters en van havens tot boomgaarden. Rudolph fietst overal langs met zijn letterlijke bakfiets. Je leest het goed: de bakfiets is uitgerust met alles wat een bakker nodig heeft. Ideaal om in het zomerzonnetje bolussen, worstenbroodjes, luilakbollen, suikerbroden en nog veel meer streeklekkernijen te bakken. 

Kijk elke werkdag om 15:00 én 17:00 naar Rudolph's Bakery: de Bakfiets op 24Kitchen

24K_RB_BAKFIETS_KEYART_Horizontaal.jpg

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker