De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gerookte zalmsalade

Dit recept voor gerookte zalmsalade werkt als simpele spread op een toastje op de borrelplank of als lunch op een sandwich met tomaat en avocado. 

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
gerookte zalmsalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Deze gerookte zalmsalade is perfect als aperitief voor het kerstdiner, op de zondagochtend of als smeersel op een pistolet voor de doordeweekse dag."

Bereidingswijze

Gerookte zalmsalade

  1. Pel en snipper de sjalot en snijd de gerookte zalm zo klein mogelijk.

  2. Meng in een kom de sjalot, gerookte zalm, halvanaise en zure room en breng op smaak met sap van een halve citroen, mosterd, zout en peper.

Broodje zalmsalade

  1. Halveer de cherrytomaatjes en halveer de avocado en verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in de schil in blokjes en schep de blokjes uit de schil. Snijd de radijsjes in vieren

  2. Meng in een grote kom de cherrytomaatjes, avocado, radijsjes en spinazie. Breng de salade op smaak met olijfolie, azijn, zout en peper.

  3. Beleg de pistoletjes met de zalmsalade en radijssalade en klap dicht.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.