De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Dillepannenkoekjes met gerookte zalm

Deze dillepannenkoekjes met gerookte zalm kan je supermakkelijk tijdens het gourmetten. Iets specialer dan die mini-slavinkjes, maar niet moeilijker!

Direct naar recept
Dillepannenkoekjes met gerookte zalm

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Deze dillepannenkoekjes met gerookte zalm kan je supermakkelijk tijdens het gourmetten. Iets specialer dan die mini-slavinkjes, maar niet moeilijker!

Bereidingswijze

Pureer de eieren, dille en de karnemelk in een blender of met de staafmixer tot de dille helemaal fijn is. 

Meng voor het beslag de bloem met het bakpoeder en een snufje zout en meng het dillemengsel er al roerend met een garde doorheen. Serveer het beslag in een kom op de gourmettafel.  

Verhit een scheutje olie in het pannetje van de gourmetstel. Schep een lepel van het beslag erin. Bak de pannenkoekjes om en om in circa 5-6 minuten gaar.  

Meng de zure room met de mierikswortel. Breng eventueel op smaak met peper en zout. 

Beleg de pannenkoekjes met de zalm en lepel de mierikswortelcrème eroverheen. Garneer eventueel met een takje dille. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.