De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Venkel-zalmsoepje

De perfecte amuse: deze venkelsoep met zalmsnippers.

Direct naar recept
Venkel-zalmsoepje

Bereidingswijze

Snij de ui en prei fijn. Smelt de boter in een grote pan. Fruit de ui en prei 3 minuten. Snij de venkel fijn. Bak 6 minuten mee. Voeg de bloem toe en 2 minuten bak mee. Voeg de melk en bouillon toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten met doorkoken. Pureer de soep fijn en serveer met de zalmsnippers.

Bekijk hier meer lekkere recepten voor de paasbrunch!

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.