Wraps zijn ideaal om te serveren tijdens een borrel en met wat extra groenten net zo lekker als lunch of diner. Daarnaast kun je eindeloos variëren. In dit recept hebben we gekozen voor wraps met zalm, roomkaas en Parmezaanse kaas. Nog wat over? De wraps kan je gewikkeld in vershoudfolie goed bewaren in de koelkast.

Ingredienten

4
Porties

Zalmwraps

  • 4 wraps
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 40 gr Parmezaanse kaas
  • 100 gr gerookte zalm
  • ½ komkommer
  • 20 gr pijnboompitten
  • 75 gr veldsla
  • 5 gr verse bieslook
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Doe de roomkaas samen met een scheutje olijfolie, fijngesneden bieslook en peper in een kom. Roer tot een roomkaasmengsel.  

Snijd de gerookte zalm in reepjes en de komkommer in plakjes. Rooster de pijnboompitten zonder olie in een koekenpan.

Bestrijk alle 4 de wraps dik met het roomkaasmengsel. 

Verdeel de veldsla over de wraps en bedek met de gerookte zalm, komkommer, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. 

Serveer de wraps strak opgerold. 

Geef je waardering

Wraps met zalm