De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Wraps met zalm en roomkaas

Wraps kan je op verschillende manieren bereiden, waaronder met zalm en roomkaas. Wij delen het recept.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Wraps met zalm

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

Wraps zijn ideaal om te serveren tijdens een borrel en met wat extra groenten net zo lekker als lunch of diner. Daarnaast kun je eindeloos variëren. In dit recept hebben we gekozen voor wraps met zalm, roomkaas en Parmezaanse kaas. Nog wat over? De wraps kan je gewikkeld in vershoudfolie goed bewaren in de koelkast.

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Doe de roomkaas samen met een scheutje olijfolie, fijngesneden bieslook en peper in een kom. Roer tot een roomkaasmengsel.  

  2. Snijd de gerookte zalm in reepjes en de komkommer in plakjes. Rooster de pijnboompitten zonder olie in een koekenpan.

  3. Bestrijk alle 4 de wraps dik met het roomkaasmengsel. 

  4. Verdeel de veldsla over de wraps en bedek met de gerookte zalm, komkommer, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de wraps strak opgerold. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.