De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

wraps met zalm en roomkaas

Wraps kan je op verschillende manieren bereiden, waaronder met zalm en roomkaas. Wij delen het recept.

15 min (voor)bereidingstijd
Wraps met zalm

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

Wraps zijn ideaal om te serveren tijdens een borrel en met wat extra groenten net zo lekker als lunch of diner. Daarnaast kun je eindeloos variëren. In dit recept hebben we gekozen voor wraps met zalm, roomkaas en Parmezaanse kaas. Nog wat over? De wraps kan je gewikkeld in vershoudfolie goed bewaren in de koelkast.

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Doe de roomkaas samen met een scheutje olijfolie, fijngesneden bieslook en peper in een kom. Roer tot een roomkaasmengsel.  

  2. Snijd de gerookte zalm in reepjes en de komkommer in plakjes. Rooster de pijnboompitten zonder olie in een koekenpan.

  3. Bestrijk alle 4 de wraps dik met het roomkaasmengsel. 

  4. Verdeel de veldsla over de wraps en bedek met de gerookte zalm, komkommer, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de wraps strak opgerold. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker