Bekijk hier de zoete Valentijnsrecepten:

Moelleux au chocolat met gezouten karamelsaus en vanille-ijs

Chocolade is altijd een goed idee! Maak daarom deze heerlijke moelleux au chocolat, ook wel chocolade-lavacakejes genoemd, met gezouten karamelsaus. Één ding is zeker: het smaakt naar veel meer!

Miniatuur

No-bake-cheesecake met aardbei

Roze is de kleur van de liefde! Deze no-bake cheesecake met aardbei en witte chocolade is niet alleen een feestje voor het oog, maar ook watertandend lekker. Het ultieme gerecht voor Valentijnsdag.

No Bake Aardbeien Cheese Cake

Brownietaart

Valentijnsdag draait om lief zijn voor elkaar. Deze brownietaart is volledig vegan en daarmee kan iedereen genieten van een heerlijk stukje brownie.

Miniatuurvoorbeeld

Valentijns-makronen

Hoe leuk zijn deze makronen? Het recept bevat slechts 3 ingrediënten en is onwijs makkelijk te maken. Én perfect om uit te delen! Waar wacht je nog op?

Miniatuurvoorbeeld

Chocoladetaart met aardbeien en merinque

Deze taart bevat een gouden combinatie: aardbeien en chocolade. Het perfecte baksel om het hart van je geliefde te veroveren.

Altijd feest! Chocoladetaart met Aardbeien

Macarontaartje met frambozen en roos

Macarons komen uit Parijs, de stad van de liefde. Valentijnsdag is een uitgelegen moment om aan de slag te gaan met dit recept. Net zo lekker als dat het eruitziet!

Miniatuurvoorbeeld

Roze koek XXL

Een Hollandse klassieker doet het altijd goed. En al helemaal als het een XXL-variant is!  Met zijn mooie kleurtje lijkt de roze koek wel uitgevonden voor de meest liefdevolle dag van het jaar. 

Miniatuur

Candy rocky road

Valentine’s day the American way! Rocky road is een heerlijke combinatie van chocola en kleurrijke snoepgoed. Één ding is zeker: dit smaakt naar meer!

Altijd Feest! Candy Rocky Road

Klassieke aardbeienslof

Slo(o)f je uit en bak hét ultieme aardbeiengebak: de aardbeienslof! Daar wordt toch iedereen wél vrolijk van? 

AARDBEIENSLOF.jpg

Frambozenzoenen

Deze frambozenzoenen zijn net zo lekker als dat ze eruit zien. Het frisse van de framboos in combinatie met de zoete, smeuïge vanillecrème maakt deze variant perfect voor Valentijn. 

Frambozenzoenen

Tony's Chocolonely-taart met karamel-zeezout

Dit is de perfecte taart om iemand te verleiden. Want, chocola! Heel. Veel. Chocola. Van alle recepten is dit degene waar je het langst voor in de keuken staat, maar het eindresultaat maakt dat helemaal goed!

Miniatuur

Citroen-kwarktaart met aardbeien

Het zoete van de aardbei en het frisse van de citroen is een perfecte combinatie in deze taart. Een heerlijke feestelijke traktatie die past bij Valentijnsdag. 

CITROEN MOUSSE TAART

Baked citroen cheesecake

Het lekkerste Valentijns cadeau wat je je maar kunt wensen: cheesecake op basis van frambozen, roomkaas en een smeuïge speculaasbodem. Hiermee schiet Cupido gegarandeerd raak!

Jamie Oliver: LEMON_SHERBET_RASPBERRY_CHEESECAKE

Red velvet cinnamon rolls

Rood is de kleur van de liefde! Verras je Valentijn met deze prachtige rode kaneelbroodjes  met de welbekende red velvet roomkaasglazuur. Succes gegarandeerd!

red velvet cinnamon rolls