Brunchkrans met roerei, gerookte zalm, bieslook en graskaas

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat eitjes erg goed bij een brunch passen. Deze brunchkransen met ei en zalm zijn echt verrukkelijk. Genieten! 
Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Makkelijke omurice

Eieren vind je ook terug in Aziatische gerechten. Want waar zijn ze nou niet verzot op een heerlijk eitje? Dit Japanse omelet met witte rijst en ketchup is hartstikke makkelijk én erg lekker! 
Bekijk

Omurice

Groninger eierballen

Een frituursnack waar we blij van worden! Geen bitterbal en zéker niet zomaar een eitje: deze Groninger eierbal draagt een heerlijk knapperig jasje en is voorzien van verse kruiden. Echt een aanrader. 
Bekijk

Groningerbal

Eggs Benedict 

Wauw... Hoe lekker ziet dit eruit? Deze goddelijke Eggs Benedict met een hollandaisesaus is er zo eentje die je echt ooit geproefd wil hebben. 
Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Asperges met een gepocheerd eitje en rösti rondjes

Bij asperges horen natuurlijk eieren. Probeer deze combinatie van asperges met gepocheerde eitjes én heerlijke röstirondjes eens uit. Dit recept wil echt je maken. 
Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Boerenomelet

Als je toevallig nog wat champignons, spekblokjes en oude kaas in huis hebt liggen, heb je in een handomdraai dit heerlijke boerenomelet op tafel getoverd. Simpel en tóch zo lekker! 
Bekijk

boerenomelet

Cilbir met zelfgemaakte pita

Ook de Turkse keuken komt aan bod, want daar weten ze wel raad met eieren! Deze Turkse variant van gepocheerde eieren zijn ontzettend lekker en perfect voor een zondagse brunch of uitgebreide lunch. 
Bekijk

Cilbir

Eiersalade met bieslook

Eiersalade mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Zo veel leuker én lekkerder om er zelf mee aan de slag te gaan. 
Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Snelle Surinaamse saotosoep met kip, taugé en een eitje

Deze Surinaamse saotosoep is echt een plaatje en ook nog eens verrukkelijk. Probeer dit heerlijke recept eens uit. 
Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Wagyurund op buitenvuur met aardappel, ui en ei

Een stukje vlees op zijn tijd is natuurlijk superlekker. Al helemaal met wat aardappeltjes, kruiden, ui en een eitje. Mocht je dit gerecht niet op een buitenvuur kunnen maken, kan het natuurlijk ook goed in de pan.
Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

 

Meer te weten komen over eieren? Klik dan hier