Sandwich Japanse Eiersalade
-
Kook de eieren in 10 minuten gaar. Haal 2 eieren er na 7 minuten uit zodat deze nog een zachte dooier hebben.
-
Leg alle gekookte eieren in ijswater om ze te laten schrikken. Pel de eieren.
-
Halveer de 4 hardgekookte eieren en schep alle eidooiers eruit.
-
Voeg hier de mayonaise, mosterd en suiker aan toe. Breng op smaak met peper en zout en roer goed door elkaar.
-
Snijd het overgebleven eiwit in kleine stukjes en voeg deze toe aan het eimengsel en roer alles goed door elkaar.
-
Snijd de bieslook fijn en voeg 2 el bieslook toe aan het eimengsel.
-
Halveer de halfzachte eieren.
-
Pak een snee brood en leg het ei met het eigeel naar beneden midden op de boterham.
-
Schep 2 eetlepels van de eiersalade op het brood en leg de andere boterham hierop.
-
Pak je broodje in met bakpapier. Zo blijft de vulling goed zitten.
-
Snijd je sandwich doormidden en bestrooi met nog een beetje bieslook.
1 reactie