De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gepocheerd ei met ‘ndujaboter

Dit briochebrood met gepocheerd ei en pittige ‘ndujaboter is perfect voor een luxe brunch. Je zet dit heerlijke broodje ook nog eens zo op tafel!

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gepocheerd ei en ‘ndujaboter

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Besprenkel de brioche eens met een paar druppels truffelolie voor een extra luxe twist!"

Bereidingswijze

Brioche met gepocheerd ei en ‘ndujaboter

  1. Verwarm een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de brioche aan beiden kanten krokant.

  2. Leg de brioche apart.

  3. Verhit een hapjespan en voeg olijfolie en een beetje boter toe. Roerbak de spinazie en breng op smaak met peper en zout.

  4. Smelt de boter in een klein pannetje en voeg de ‘nduja toe. Roer dit goed door.

  5. Zet een pannetje met heet water op en zorg ervoor dat het net niet kookt. 

  6. Breek boven een bakje het ei in een theezeefje. Maak met behulp van de garde een kolkje in het net niet kokende water en voeg het ei toe. 

  7. Pocheer de eieren 3 minuten.

  8. Schep twee eetlepels spinazie op een plak brioche, gevolgd door een gepocheerd ei en maak af met een eetlepel ‘ndujaboter.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.