Brownie
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Smelt de boter en de chocolade in een pan. Laat iets afkoelen.
-
Klop de eieren met de kristal-, bruine-, en vanillesuiker luchtig met een mixer. Voeg het vanille-extract toe en een snuf zout.
-
Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eimengsel en blijf mixen op een lage stand.
-
Zeef de bloem, bakpoeder en het cacaopoeder boven het beslag en mix tot een egale massa. Schenk het beslag in een ingevette bakvorm en verdeel de witte chocolade-druppels erover. Bak de brownie in circa 30 minuten gaar.
Brownie cookies
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop het ei en de basterdsuiker luchtig. Voeg de boter toe en mix tot een romige massa.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder boven het eimengsel en kneed tot een bol deeg. Rol er een worst van en verdeel het deeg in 10 bolletjes.
-
Verdeel de deegbolletjes over een met bakpapier beklede bakplaat en druk een beetje plat. Zorg dat de deegbolletjes goed uit elkaar liggen. Druk brownie-stukjes in het deeg.
-
Bak de brownie cookies in circa 15 minuten goudbruin. Besprenkel optioneel met wat grof zeezout.
3 reacties
Bedankt!
Gaat dit om de koekjes of om de brownies?
Groeten,
Team-24Kitchen
Het gaat om de brownies.
Ze zijn echt heel lekker, maar de binnenkant mag van mij steviger/gaarder omdat deze nu nog erg nat en zelfs smeerbaar is.