De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gezonde brownies

Gezonde brownies? Dat laten we ons niet twee keer zeggen. Wij gaan snel aan de slag met dit heerlijke maar supermakkelijk recept.

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snel met miljuschka frisse start Gezonde brownies

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Is je goede voornemen om gezond te eten maar blijft die onstilbare trek in brownies je achtervolgen? Ik ben je redder in nood. Met mijn recept voor gezonde brownies zet je een heerlijke snack op tafel die je kan eten zonder schuldgevoel.

Bereidingswijze

Frambozenjam

  1. Prak de frambozen fijn met een vork. Voeg het chiazaad en ahornsiroop toe en meng goed door. Laat staan tot gebruik. 

Gezonde brownies

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakvorm met bakpapier. 

  2. Doe de cacaopoeder in een kom met het kokende water en meng tot een glad mengsel met een garde. Voeg de olijfolie, ahornsiroop en eieren toe en klop tot een glad beslag.

  3. Prak de banaan fijn met een vork en spatel het door het beslag.  

  4. Vouw het amandelmeel, zelfrijzend bakmeel, baksoda en zout met een spatel door het beslag en schenk in de bakvorm. 

  5. Hak de chocolade grof. Verdeel de gehakte chocolade en frambozenjam over de bakvorm. Bak ca. 25-30 minuten in de oven. Laat dan 15 minuten afkoelen en snijd daarna in 12 stukjes. 

    BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START

Het nieuwe jaar is van start en de goede voornemens komen weer ter sprake. In "Snel met Miljuschka: Frisse start" maakt Miljuschka de snelste, lekkerste en gezondste recepten om jouw jaar goed te beginnen.

Snel met mil frisse start

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Heb het aangepast. Ben diabeet. Heb ahornsiroop van sukrin gebruikt en een paar druppels stevia.
Voor zelfrijzend bakmeel boekwijtmeel met wijnsteenpoeder genomen.
Was heerlijk.
Geessien Jousma
13-02-2024

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.