De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Vegetarisch stoofpotje met burrata

Blaas een stoofpotje nieuw leven in. Maak dit vegetarische stoofpotje met burrata en tapenade.

30 MIN
vegetarisch stoofpotje met burrata

Deze heerlijke vegetarische stoofpot met burrata staat al binnen een half uur op tafel. En het recept bevat ook nog eens boordevol groente. Dat wil je maken!

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en snijd de aubergine en paprika in grove stukken.
  2. Verhit in een grote koekenpan met een scheut olijfolie en bak de ui goudbruin. Voeg de aubergine en paprika toe en bak deze circa 4 minuten mee.
  3. Schep de tomaten uit blik door het groentemengsel en laat dit met de deksel op de pan voor circa 20 minuten stoven totdat de paprika en aubergine zacht zijn.
  4. Breng het stoofpotje op smaak met peper en zout.
  5. Schep in diepe borden en verdeel de tomatentapenade en burrata. Garneer met de basilicum.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker