Krokante fish pie
-
Verwarm de oven tot 180 °C.
-
Snijd de broccoli in roosjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de broccoliroosjes, knoflook en de spinazie voor 4 á 5 minuten.
-
Hak de dille fijn. Voeg de crème fraîche toe aan de pan en pers een halve citroen boven de pan uit. Roer tot een romig geheel en breng op smaak met verse dille, peper en zout.
-
Snijd de zalm en kabeljauwfilet in blokjes.
-
Doe de romige spinazie en broccoli in een ovenschaal en leg de vis er bovenop. Leg het filodeeg over ovenschaal. Besmeer met wat olijfolie.
-
Bak de fish pie 15 tot 20 minuten in de oven totdat het filodeeg mooi goudbruin en krokant is.
Venkel-komkommersalade
-
Snijd de venkel en komkommer in flinterdunne plakken.
-
Doe de groenten in een saladekom en voeg hier de dille, het sap van de overgebleven citroen, olijfolie en peper en zout aan toe. Serveer de salade bij de fish pie.
0 reacties