1. Kerstontbijt-trifle

Wil je naast je kerstbrood nog een ander kerstontbijt? Probeer deze heerlijke kerstontbijt-trifle. Serveer het geheel in een mooi glas voor een extra feestelijke touch

Kerstontbijt-trifle

2. Appel-kaneel scones

Begin de dag met deze heerlijke klassieker. In dit recept geven we een twist aan het traditionele scones-recept. Dat wordt een kerstontbijt om niet te vergeten.

 

Appel-kaneel scones

3. Makkelijk & gezond kerstbrood

Een kerstbrood mag niet missen tijdens het kerstontbijt. Dit recept is enorm lekker, helemaal niet moeilijk en zelfs gezonde keuze. Snel maken, dus! 

Makkelijk en gezond Kerstbrood

4. Boter-kerstkransje met kerstboomtoast

Een kerstkrans stráált pas echt kerst uit! Dus wil jij dit kerstontbijt de tafel extra mooi opmaken? Dan mag deze boter-kerstkrans met kerstboomtoast niet ontbreken op tafel.

Boter-kerstkrans

5. Gezonde ontbijtmuffins

Wil je de kerstdag goed beginnen? Dan zijn deze ontbijtmuffins ideaal! Ze zijn supermakkelijk te maken, gezond én onwijs lekker.

Gezonde ontbijtmuffins

6. Wentelteefjes deluxe

Wentelteefjes zijn en blijven een klassieker die het bij iedereen goed doet. En het maken ervan is hartstikke makkelijk en vooral ontzettend lekker! 

Snel met Mil Heat wentelteefjes

7. Ontbijttaart met bramen en bessen

Een stukje taart als ontbijt? Ja, graag! Deze overheerlijke breakfast cake gaat je heel wat tijd opleveren. Maak 'm een dag van tevoren, zet hem in de koelkast en je hebt er zelfs tot na kerst profijt van.

Ontbijttaart met blauwe bessen

8. Chocoladecroissant-pudding

Deze croissantpudding is perfect voor het kerstontbijt! De zoete smaken en zachte textuur zijn om je vingers bij af te likken zo lekker.

Chocolade Croissant Pudding

9. Kaneelbroodjes

Hoe heerlijk zien deze kaneelbroodjes eruit! Supermakkelijk, smakelijk en zo leuk. Een lekker zoet hapje om je kerstontbijt extra feestelijk te maken. 

kaneelbroodjes

10. Over-de-top-kerstbrood

Deze knaller van een kerstonbijt-recept mag écht niet ontbreken in deze lijst. De titel verklapt het al maar dit recept is lekker over-de-top. Dat mag natuurlijk ook wel. Het is tenslotte één keer per jaar Kerstmis.

Over-de-top-kerstbrood