1. Kerstontbijt-trifle

Wil je naast je kerstbrood nog een ander kerstontbijt? Probeer deze heerlijke kerstontbijt-trifle. Serveer het geheel in een mooi glas voor een extra feestelijke touch

Kerstontbijt-trifle

2. Appel-kaneel scones

Begin de dag met deze heerlijke klassieker. In dit recept geven we een twist aan het traditionele scones-recept. Dat wordt smullen aan het kerstontbijt!

 

Appel-kaneel scones

3. Makkelijk & gezond kerstbrood

Een kerstbrood mag niet missen tijdens het kerstontbijt. Dit recept is enorm lekker en helemaal niet moeilijk. Snel maken, dus! 

Makkelijk en gezond Kerstbrood

4. Boter-kerstkransje met kerstboomtoast

Een kerstkrans stráált pas echt kerst uit! Dus wil jij dit kerstontbijt de tafel extra mooi opmaken? Dan mag deze boter-kerstkrans met kerstboomtoast niet ontbreken op tafel.

Boter-kerstkrans

5. Gezonde ontbijtmuffins

Wil je de kerstdag goed beginnen? Dan zijn deze ontbijtmuffins ideaal! Ze zijn supermakkelijk te maken, gezond én onwijs lekker.

Gezonde ontbijtmuffins

6. Wentelteefjes deluxe

Wentelteefjes zijn en blijven een klassieker die het bij iedereen goed doet. En het maken ervan is hartstikke makkelijk en vooral ontzettend lekker! 

Snel met Mil Heat wentelteefjes

7. Ontbijttaart met bramen en bessen

Een stukje taart als ontbijt? Ja, graag! Deze overheerlijke breakfast cake gaat je heel wat tijd opleveren. Maak hem op zondag, zet hem in de koelkast en je hebt er de hele week plezier van.

Ontbijttaart met blauwe bessen

8. Turkse omelet

Deze Turkse variant van een omelet is ontzettend lekker en perfect voor een uitgebreid kerstontbijt. Eet smakelijk!

Turkse omelet sucuk

9. Chocoladecroissant-pudding

Deze croissantpudding is perfect voor het kerstontbijt! De zoete smaken en zachte textuur zijn om je vingers bij af te likken zo lekker.

Chocolade Croissant Pudding

10. Kaneelbroodjes

Hoe heerlijk zien deze kaneelbroodjes eruit! Supermakkelijk, smakelijk en zo leuk. Een lekker zoet hapje om je kerstontbijt extra feestelijk te maken. 

kaneelbroodjes