De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

roereieren

Een eenvoudig gerecht met roerei voor tijdens het Paasontbijt!

10 MIN
Roereieren

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph

Bereidingswijze

Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas. Snijd de avocado in stukjes. Klop de eieren los met de room en breng op smaak met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en laat op laag vuur al roerend het ei net stollen. Schep de tomaatjes, avocado en geraspte kaas erdoor en verwarm nog even. Meng het roerei met de rucola en schep het op de borden. Serveer met getoast (donkerbruin) brood.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker