Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Roereieren

  • 2 avocado's
  • 12 cherrytomaatjes
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • 6 eieren
  • 50 ml room (of melk)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 25 g boter of olijfolie
  • 50 g rucola
  • brood

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas. Snijd de avocado in stukjes. Klop de eieren los met de room en breng op smaak met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en laat op laag vuur al roerend het ei net stollen. Schep de tomaatjes, avocado en geraspte kaas erdoor en verwarm nog even. Meng het roerei met de rucola en schep het op de borden. Serveer met getoast (donkerbruin) brood.

Geef je waardering

32
Roereieren