De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boter-kerstkransje met kerstboomtoast

Een kerstkrans stráált kerst uit. Dus wil jij dit kerstontbijt de tafel extra mooi opmaken? Dan is deze boter-kerstkrans met kerstboomtoast echt wat voor jou.

Boter-kerstkrans

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Een kerstkrans stráált kerst uit. Dus wil jij dit kerstontbijt de tafel extra mooi opmaken? Dan is deze boter-kerstkrans met kerstboomtoast echt wat voor jou.

Bereidingswijze

Stap 1: Boter-kerstkransje 
Klop de boter luchtig in de mixer. Schep de boter in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit kransjes op een met bakplaat met bakpapier. Hak de pistachenoten en strooi over de boterkransjes. Zet de bakplaat met kransjes circa 1 uur in de vriezer.  

Haal de boterkransjes, zodra ze bevroren zijn, uit de vriezer en bind om elk kransje een strikje met gekleurd lint. Laat circa 30 minuten ontdooien op een bordje zodat de vorm mooi blijft en je de boter toch lekker zacht kunt eten.  

Stap 2: Kerstboomtoast 
Steek met de kerstboomsteker kerstbomen uit de boterhammen. Rooster in een broodrooster of circa 5 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker