Stap 1: Boter-kerstkransje
Klop de boter luchtig in de mixer. Schep de boter in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit kransjes op een met bakplaat met bakpapier. Hak de pistachenoten en strooi over de boterkransjes. Zet de bakplaat met kransjes circa 1 uur in de vriezer.
Haal de boterkransjes, zodra ze bevroren zijn, uit de vriezer en bind om elk kransje een strikje met gekleurd lint. Laat circa 30 minuten ontdooien op een bordje zodat de vorm mooi blijft en je de boter toch lekker zacht kunt eten.
Stap 2: Kerstboomtoast
Steek met de kerstboomsteker kerstbomen uit de boterhammen. Rooster in een broodrooster of circa 5 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK
0 reacties