De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kerstontbijt-trifle

Wil je naast je kerstbrood nog een ander kerstontbijt? Probeer dan deze kerstontbijt-trifle. Geserveerd in een glaasje om het mooiste kerstontbijt op tafel te zetten.

Kerstontbijt-trifle

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Wil je naast je kerstbrood nog een ander kerstontbijt? Probeer dan deze kerstontbijt-trifle. Geserveerd in een glaasje om het mooiste kerstontbijt op tafel te zetten.

Bereidingswijze

Stap 1: Kersencompote 
Verwarm de kersen met een klein scheutje water, steranijs en de honing circa 3-4 minuten. Meng de maïzena met het water tot een papje, voeg toe aan de compote en warm nog even kort door totdat het is gebonden.  

Stap 2: Vanille-hangop 
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng het vanillemerg door de hangop. Schep de hangop in een spuitzak.  

Stap 3: Opmaak 
Hak of maal de koekjes tot kruimels. Verdeel de biscuitkruimels over de glaasjes. Spuit er een laagje hangop op. Verdeel de kersencompote erover. Sluit af met een laagje hangop. Garneer met de granola en de goudbessen. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Had het een avond van tevoren gemaakt....heeft ontbijt NIET gehaald, te lekker☻
Tineke Reintjes
15-12-2023

Ook lekker