Fruitspiesjes

Je kan ervoor kiezen om wat verschillende soorten fruit in bakjes mee te nemen. Een lekker stukje fruit tijdens een lange autorit is altijd lekker. Maar je kan er ook fruitspiesjes van maken, die zien er net even wat feestelijker uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Muffins

Zoet of hartig, muffins zijn altijd een goed idee. Tijdens de autorit kun je bijvoorbeeld gaan voor een lekkere ontbijtmuffin van onze chef Rudolph. Ze zijn lekker en ook nog eens gezond, win-winsituatie! 

Gezonde ontbijtmuffins

Wraps voor op reis

Tijd voor de lunch! In plaats van een boterham met kaas kun je ook heerlijke wraps maken. Het leuke is, er zijn talloze combinaties om wraps te maken met jouw favoriete ingredienten. 

Wraps met zalm

Rijstpuddingbars

Zin in een gezond tussendoortje? Deze rijstpuddingbars neem je makkelijk in een bakje mee op reis. Deze rijstpuddingbars met matcha en witte chocolade van Miljuschka wil je echt proberen!

Snel met Miljuscha frisse start Rijstpuddingbars

Sushiballetjes

Fan van sushi? Dan heb je geluk, deze sushiballetjes met krab neem je namelijk makkelijk mee in de auto. Maak ze een avond van tevoren en je kan gerust op reis met een sushivoorraad in de koelbox. 

Snel met miljuschka frisse start Sushiballetjes met krab

Hartige hapjes

Eigenlijk kan je verrassend veel meenemen als je met de auto op reis gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke (blader)deeg hapjes. De opties zijn echt eindeloos. Als je de avond van tevoren wat voorbereidingen treft, heb je tijdens je rit genoeg keus aan eten om van te genieten

worstenbroodjes