De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

glutenvrije blauwe bessenmuffins

Zin in muffins maar zijn gluten een no-go? Dan zijn deze glutenvrije blauwe bessenmuffins met kokosrasp perfect voor jou. 

35 min kooktijd
Blauwe bessenmuffins

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Ik vind blauwe-bessenmuffins zo lekker! Deze glutenvrije variant smaakt nóg lekkerder door het gebruik van kokosrasp."

Bereidingswijze

Blauwe-bessenmuffins

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. 

  2. Meng de kokosrasp met het zout en bakpoeder. Roer de eieren los met de honing en zonnebloemolie. Meng het kokosmengsel door het eimengsel en roer tot een beslag.

  3. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit. Roer de blauwe bessen en het vanillemerg door het beslag.

  4. Vet de bakpapiertjes in en druk de bakpapiertjes in de cupcaketray. Verdeel het beslag over de papiertjes en bak blauwe bessenmuffins in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker