Blauwe bessenmuffins (glutenvrij)

3
Makkelijk

Bereidingswijze

35 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de kokosrasp met het zout en bakpoeder. Roer de eieren los met de honing en zonnebloemolie. Meng het kokosmengsel door het eimengsel en roer tot een beslag. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit. Roer de blauwe bessen en het vanillemerg door het beslag.
Vet de bakpapiertjes in en druk de bakpapiertjes in de cupcaketray. Verdeel het beslag over de papiertjes en bak blauwe bessenmuffins in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Dit recept hoort bij de speciale aflevering voor het Moederdagontbijt. Bekijk hier het volledige ontbijt.

Ingredienten

12
Porties

Blauwe bessenmuffins

  • 120 g kokosrasp
  • 1 mespuntje zout
  • 1 tl bakpoeder
  • 6 eieren
  • 80 ml honing
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 1 vanillestokje
  • 150 g blauwe bessen

Extra nodig

  • 12 bakpapiertjes van 13 x 13 cm
  • cupcaketray
  • gesmolten boter
  • ijsknijper
Geef je waardering
3