mexicaanse wraps met gehakt en guacamole

Mexicaanse wraps met gehakt uit de oven

Haal Mexico in huis met deze heerlijke maaltijdwrap! De Mexicaanse wrap bestaat uit gehakt, groenten en een heerlijke zelfgemaakte guacamole (want nee, daar kan geen kant-en-klare guacamole tegenop). 

Maaltijd-wraps met kip, avocado en yoghurt-knoflooksaus

Maaltijd-wraps met kip, avocado en yoghurt-knoflooksaus

Wraps kun je zowel koud als warm eten. Wat dacht je van deze heerlijke maaltijd-wraps met kip, avocado en yghurt-knoflooksaus? Wedden dat dit een blijvertje op het menu is.

 

Kip tandoori-wraps van de BBQ

Kip tandoori-wraps van de BBQ

Zin in iets verrassends? Ga voor deze kip tandoori-wrap van de BBQ! Vervang de rijst voor een heerlijke wrap en grill de kip op de barbecue voor een heerlijke smaak. Dat is nog eens een feestje! 

bonenwraps

Bonenwraps

Een wrap met heerlijke bonen. Het leuke is: deze wraps vul je met een heerlijke vulling van bonen, zure room, uitjes en avocado. Om je vingers bij af te likken. (Lekker met je handen eten dus). 

Pulled beef wraps met avocado, koriander en zure room

Pulled beef wraps met avocado

Je denkt: pulled beef? Ingewikkeld, ingewikkeld... Maar nee hoor! Dat valt heel erg mee. Laat het vlees lekker lang sudderen en jij kan met de beentjes omhoog, terwijl het huis zich vult met heerlijke geuren. 

Wraps met zalm

Wraps met zalm en roomkaas

Ideaal als tussendoortje of onderdeel van de borrel of de lunch. Lekker, simpel en binnen een kwartier op tafel! Waar is dat feestje?