Bonenwraps

70
Makkelijk
Bonenwraps

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Pel en snijd de knoflook.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
  • Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de knoflook, rode peper en de komijnpoeder circa 2 minuten.
  • Voeg de bruine bonen toe en bak circa 4 minuten.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Kook circa 5 minuten.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Halveer de avocado in de lengte. Verwijder de pit en haal met behulp van een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
  • Verwarm de tortillawraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verdeel het bonenmengsel, de bosui, avocado, ijsbergsla en de zure room over de wraps en vouw de wraps dicht.

Ingredienten

4
Personen

Bonenwraps

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 2 tl komijnpoeder
  • 400 g bruine bonen
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 1 bos bosui
  • 1 avocado
  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 4 volkorenwraps
  • 2 el zure room
Geef je waardering
70