Kerrie kip wraps met exotisch drankje

42
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Kerrie kip wraps:

  • Snijd de kipfilet in dunne repen.
  • Pel en snipper de ui.
  • Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
  • Laat de perziken uitlekken op een zeef en vang het vocht op.
  • Snijd de perziken in kleine blokjes.
  • Verhit een scheut olie in een koekenpan en fruit de ui en kerriepoeder.
  • Voeg de kipfilet toe en bak hem rondom bruin.
  • Voeg de paprika toe en bak circa 3 minuten mee.
  • Bak de perzik circa 1 minuut mee.
  • Snijd de bieslook fijn. Roer de bieslook, maïskorrels en kidneybonen door de kip.
  • Stoof de kip in circa 8 minuten gaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.

Exotisch drankje:

  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd de mango in blokjes.
  • Pel en breek de banaan in stukken.
  • Pureer de banaan, mango en het sap van de perziken tot een smeuïge drank.

Gerecht afmaken:

  • Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verdeel de ijsbergsla en een volle lepel van het kipmengsel over de tortilla’s en rol hem op.
  • Schenk de yoghurt over de tortilla’s.

Ingredienten

4
Personen

Kerrie kip wraps

  • 300 g kipfilet
  • 1 ui
  • 1 zoete punt paprika
  • 200 g perziken uit blik
  • zonnebloemolie
  • 1 tl kerriepoeder
  • 0.25 bosje bieslook
  • 100 g maïskorrels
  • 100 g kidneybonen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 krop ijsbergsla
  • 8 tortilla's
  • 200 ml yoghurt

Exotisch drankje

  • 1 mango
  • 1 banaan
  • sap van de perziken
Geef je waardering
42