Kerrie kip wraps:
- Snijd de kipfilet in dunne repen.
- Pel en snipper de ui.
- Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Laat de perziken uitlekken op een zeef en vang het vocht op.
- Snijd de perziken in kleine blokjes.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan en fruit de ui en kerriepoeder.
- Voeg de kipfilet toe en bak hem rondom bruin.
- Voeg de paprika toe en bak circa 3 minuten mee.
- Bak de perzik circa 1 minuut mee.
- Snijd de bieslook fijn. Roer de bieslook, maïskorrels en kidneybonen door de kip.
- Stoof de kip in circa 8 minuten gaar.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
Exotisch drankje:
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd de mango in blokjes.
- Pel en breek de banaan in stukken.
- Pureer de banaan, mango en het sap van de perziken tot een smeuïge drank.
Gerecht afmaken:
- Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verdeel de ijsbergsla en een volle lepel van het kipmengsel over de tortilla’s en rol hem op.
- Schenk de yoghurt over de tortilla’s.
0 reacties