Bekijk hier onze recepten voor soep:

 

Clam chowder soep

Een tikkeltje gewaagder dan een “gewoon” kopje soep. Maar absoluut het proberen waard! Vooral voor de echte mosselliefhebber zal het zeker in de smaak vallen. Misschien zelfs een nieuwe favoriet? 

Miniatuurvoorbeeld

Vegetarische erwtensoep

Een echte Hollandse maaltijd voor Hollands weer! In deze variant gaat een vegetarische rookworst. Maar wij zullen het niet verklappen als je een 'echte' erin doet ;). 

Miniatuurvoorbeeld

Pinda-kokossoep

Met regenachtige dagen lijkt de zomer eindeloos ver weg. Deze pinda-kokossoep is de oplossing om  het warme weer in huis te halen. Begint de zon al te schijnen?

Miniatuurvoorbeeld

Pho

Heb jij al kennisgemaakt met de Vietnamese noedelsoep? In Vietnam eten ze het al jarenlang maar ook in Nederland zie je het gerecht steeds meer op menukaarten verschijnen. Wij zijn in ieder geval al fan! 

Miniatuurvoorbeeld

Klassieke tomatensoep

Een all time favorite van jong en oud!  Deze klassieke tomatensoep is gevuld met gehakballetjes. Eet jij geen vlees? Vegaballetjes zijn natuurlijk ook hartstikke lekker! 

Miniatuurvoorbeeld

Aardappel-preisoep met gerookte zalm

Een lekker soeprecept is een perfecte match voor regendagen. Dus ook zeker deze goed gevulde aardappel-preisoep met gerookte zalm. Vissen moeten zwemmen toch?

Miniatuurvoorbeeld

Pompoensoep

Een soep die valt onder de categorie klassiekers. Alleen heeft dit recept heeft iets meer (pompoen)pit dan alle andere. Je voegt namelijke het Marokkaanse kruidenmengsel ras el hanout, saffraan en gember toe. Superlekker!

Miniatuurvoorbeeld

Romige paddenstoelensoep

Room maakt alles beter zelfs een hele dag regen. Dit ingrediënt doet het enorm goed met paddenstoelen. Dit recept kent alleen maar pluspunten: het is makkelijk, snel maar vooral ontzettend lekker!

 

 

Op zoek naar gerechten die een boost geven aan je weerstand? Bekijk hier onze gezonde recepten >

Miniatuurvoorbeeld