Chili sin Carne

Chili con Carne klinkt bij de meeste mensen bekend in de oren. De vegetarische versie, de Chili sin Carne, is minstens net zo lekker en heeft een hoog feel-good-food gehalte. Het gerecht bereid je in slechts één pan, waardoor het ook nog eens lekker makkelijk is. Ideaal voor de doordeweekse avond dus!

Miniatuurvoorbeeld

Zoete-aardappelstamppot met feta, koriander en piripiri-kip

Yummie! Dit gerecht wil je maken. Deze zoete-aardappelstamppot is weer eens wat anders en ideaal om na een lange werkdag even bij te komen. 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Pasta Pinuccia met rucolapesto en caprese

Menig mens kan wakker gemaakt worden voor een lekkere pasta. Deze pasta Pinuccia met verse pesto en caprese, doet het bij iedereen goed. Ideaal voor de hele familie op een doordeweekse dag.

Miniatuurvoorbeeld

Geroerbakte sperziebonen met pinda’s

De Aziatische keuken heeft de harten van Nederlanders massaal veroverd. Dit recept met sperzieboontjes, pinda’s en sojasaus is onwijs lekker en zet je in een handomdraai op tafel.

Miniatuurvoorbeeld

Zalm op spruiten met noedelsalade

Oelala! Deze zalm met spruiten op spruiten met noedelsalade ziet er heerlijk uit. Een lekker recept voor zowel jong als oud: op deze manier wil iedereen graag spruitjes eten! Probeer het recept eens uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Arroz con chorizo

Weleens gehoord van arroz con chorizo? Deze Spaanse variant van nasi staat in een half uur op tafel en is het uitproberen echt waard. Mét zo'n lekker spiegeleitje natuurlijk!

Miniatuurvoorbeeld

Frisse parelcouscous met gebakken zalm

Gezond maar toch wat lekkers eten op een doordeweekse dag? Komt dit even goed uit: deze frisse parelcouscous met gebakken zalm is hartstikke lekker, ziet er prachtig uit en zit ook nog eens bomvol vitamines. Win-winsituatie! 

Miniatuurvoorbeeld

Lemon tabouleh met merguez 

Heb jij al een keer lemon tabouleh met merguez gegeten? Dit recept is er namelijk echt eentje die bovenaan je lijstje kan. Boordevol smaak en heel gemakkelijk te maken. 

Miniatuurvoorbeeld