1. Frisse parelcouscous met gebakken zalm

Gezond maar toch wat lekkers eten op een doordeweekse dag? Deze frisse parelcouscous met gebakken zalm is hartstikke lekker, ziet er prachtig uit en zit ook nog eens bomvol vitamines! Heb je wat over? Ook heerlijk als lunch de volgende dag.

Miniatuurvoorbeeld

2. Snelle turkse pizza

Geneigd om na een lange dag even een Turkse pizza af te halen? Wist je dat je dit heel makkelijk zelf kan maken! Jet laat je zien hoe je dit typische comfort food binnen 30 minuten op tafel zet.

Turkse pizza

3. Rode curry met garnalen

Gezond, verwarmend, makkelijk, snel en ook nog eens heel erg lekker. Deze rode curry met garnalen is altijd een goed idee voor een doordeweekse dag. Liever een vega-gerecht? Vervang de garnalen door tofu of oesterzwammen.

Rode curry met garnalen

4. Pasta met gerookte zalmsnippers

Pasta is altijd een goed idee! Lekker, gezond en makkelijk. Al helemaal deze pasta met courgette, zalm en het frisse van de citroen. Ideaal voor doordeweeks, want deze pasta zet je binnen 20 minuten op tafel.

pasta met  gerookte zalmsnippers en courgettesalade

5. Traybake met pompoen en lamsworst

Niets is zo makkelijk als een traybake! Alle ingrediënten op één bakplaat en zo de oven in. Met een traybake kan je alle kanten op. Hugo deelt een heerlijk recept met pompoen en lamsworst.

Ovenplaat met pompoen

6. Broccolischotel met pasta

Deze ovenschotel is makkelijk, lekker en binnen een half uur op tafel. De broccoli geeft een lekkere bite tussen de zachte pasta. Deze ovenschotel is gegarandeerd een hit! Jet deelt haar recept.

broccolischotel

7. Poké bowl met kip

In de grote steden is een poké bowl overal te bestellen, maar wist je dat je deze gezonde maaltijd binnen 20 minuten zelf kan maken. Liever een vega-optie? Vervang de kip voor tofublokjes.

poké bowl met krokante kip

8. Vegetarisch stoofpotje met burrata

Zachte smaakvolle gestoofde aubergine en paprika met het verfrissende zachte van de burrata. Loopt het water je al in de mond? Dit heerlijke recept is makkelijk en snel. Het staat namelijk al binnen 25 minuten op tafel.

vegetarisch stoofpotje met burrata