1. Klassiek wentelteefjes recept

Wentelteefjes zijn enorm lekker en makkelijk om te maken en een goede manier om oud brood op te maken. Miljuschka deelt haar basisrecept voor wentelteefjes. Zo heb je binnen 10 minuten een heerlijk ontbijt gemaakt!

wentelteefjes recept

2. Wentelteefjes met steranijskaramel

Opzoek naar een net iets originele variant van het wentelteefje? Dan heeft Rudolph de oplossing! Gebruik in plaats van brood eens krentenbrood, dat geeft extra smaak. Deze variant kan je goed van overgebleven krentenbrood na Kerst of Pasen maken. 

Wentelteefjes met cranberries

3. Wentelteefjes deluxe

Deze wentelteefjes zijn een deluxe versie op het klassieke basisrecept van Miljuschka. Nog steeds even makkelijk, maar extra lekker door de bosbessencompote en sinaasappel crème fraîche!

Snel met Mil Heat wentelteefjes

4. Wentelteefjes met kaneel

Wil je een keer iets meer uitpakken en het briochebrood helemaal zelf maken? Miljuschka vertelt in dit recept hoe je dat doet! Wanneer je toch liever oud briochebrood gebruikt kan dat ook, maar vergeet zeker niet de zelfgemaakte fruitchutney met gember!

WENTELTEEFJES MET KANEEL.jpg

5. Pain perdu

Pain perdu is gemaakt van (Frans) stokbrood dat minstens een dag oud is. Ideaal als je dus wat stokbrood over hebt! Het beste is om het brood al een nachtje van tevoren in het melkmengsel te leggen, Rudolph legt uit hoe!

Pain perdu