De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zeesterdip

Deze hapjes zijn geïnspireerd op de zee, zijn snel klaar en vooral lekker na een dag zwemmen of spelen in het zand!

15 min. voorbereidingstijd
30 min. wachttijd
Direct naar recept
Zeesterdip

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis de Brigade

"Deze prachtige zeesterren zijn dé snack voor echte onderwater-prinsessen als zeemeermin Ariël. Makkelijk om te maken en nog leuker om uit te delen."

Bereidingswijze

Zeesterdip

  1. Laat de diepvriesspinazie ontdooien. 

  2. Snijd de komkommers in plakken van 2,5 cm. Snijd de paprika's in repen van 2,5 cm en daarna diagonaal in plakjes.

  3. Knijp de spinazie uit om overtollig water te verwijderen. Doe de spinazie, mayonaise, uiensoepmix en zure room in een grote kom en meng dit met elkaar.

  4. Smeer met de achterkant van een kleine lepel ongeveer een theelepel dipsaus op één kant van een komkommerschijfje. Leg er vijf stukjes paprika op, zodat het lijkt op een zeester en serveer.

    Deze dip is ook heel erg lekker met andere groenten en snacks.

In de Brigade maakt een top team van 24Kitchen-chefs de meest verrassende gerechten. Laat je inspireren door de allerlekkerste recepten van oude bekenden en nieuwe gezichten van de culinaire zender.

De Brigade

Organiseer je eigen prinsessenfeestje!

Geïnspireerd om dit magische recept te serveren op je eigen prinsessenfeestje? Dan wil je vast en zeker alle tips lezen om thuis jouw eigen betoverende feestje te organiseren.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.