De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mongolian beef

Dit superlekkere gerecht met rijst staat al binnen kwartier op tafel. Dat wil je maken!

15 min (voor)bereidingstijd
mongolian beef

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Mongolian beef is een perfect gerecht dat je doordeweeks op tafel kan zetten. Het heeft slechts een handje vol ingrediënten en is binnen een kwartier klaar. Aanrader!

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking

  2. Snijd de biefstuk in dunne plakken. Doe in een diep bord en besprenkel met 2 el zonnebloemolie. Breng op smaak met de zwarte peper en runderbouillonpoeder  en meng goed door.

  3. Voeg het aardappelzetmeel toe aan de gekruide biefstuk en meng goed door.

  4. Snijd de knoflook fijn en snijd de lente-ui in grove stukken.

  5. Verwarm 2 eetlepels zonnebloemolie in een grote wokpan en bak hierin de Sezchuan-pepers, knoflook en lente-ui voor 1 minuut. Voeg de biefstuk toe en meng goed door.

  6. Voeg de gembersnippers en sojasaus toe aan de pan en meng alles goed door elkaar. Bak voor nog 1 minuut mee. Serveer met de rijst.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker