Powerontbijt 

American breakfast

American breakfast 

Voor alle ochtendmensen: probeer dit Amerikaanse ontbijt eens uit. Want hoe goed zien de avocado-spekeitjes, het broodje gebakken ei, de cannoli pancakes en pistachericotta eruit. Een flink ontbijt voor een goede start van de dag. 

Ontbijtcrumpets

Ontbijtcrumpets 

Nog zo'n heerlijk ontbijtje: Engelse ontbijtcrumpets. De crumpets kun je met allerlei lekkers beleggen. Zo zijn ze in dit recept belegd met een heerlijke gemarineerde zalm, perencomote en gegrilde ham met honing. Smullen! 

Havermout met gegrilde grapefruit

Havermout met gegrilde grapefruit 

Kickstart je dag met deze havermout en gegrilde grapefruit. Dit ontbijtje van haver, grapefruit, rode peper en munt geeft jouw dag de boost die hij nodig heeft! 

Lunchtrommel

PPP broodje – pesto, pijnboompitten en parmaham

PPP broodje - pesto, pijnboompitten en parmaham 

Nog ideeën nodig voor in jouw lunchtrommel? Probeer dit verrukkelijke broodje PPP met pesto, pijnboompitten en parmaham eens uit. Genieten. 

Mango-geitenkaassalade

Mango-geitenkaassalade 

Geen zin in brood als lunch? Dat hoeft ook helemaal niet. Deze overheerlijke mango-geitenkaassalade is bijvoorbeeld een super lekker alternatief. 

Volkorenclubsandwich

Volkoren clubsandwich 

Lunchtijd! Een mooi moment om deze clubsandwich met ontbijtspek, blauwe kaas, tomaat en avocado te maken. Een clubsandwich is immers altijd een goed idee. 

 

Tussendoortjes 

Chocolade-mueslirepen

Chocolade mueslirepen 

Tussen de maaltijden door ben je natuurlijk ook toe aan iets lekkers. Deze chocolade mueslirepen zijn echt verrukkelijk en helemaal niet moeilijk om te maken. Probeer ze eens uit. 

crudités

Crudités

Crudités is de franse verwoording voor rauwkost vergezeld met een heerlijke dip. Bij dit recept voor crudités wordt de groente in een super lekkere zure roomsaus en tuinkruidensaus gedipt. Perfect als tussendoortje! 

Hartig druivenbrood

Hartig druivenbrood 

Wat niet mag ontbreken op dit lijstje is dit verrukkelijke hartig druivenbrood. Maak het brood aan het begin van de week en geniet elke dag van een plakje druivenbrood. 

Tip: maak het op de zondagavond voor de rest van de week en vries een gedeelte in.