De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

crudités

Groente: Schil en snijd de bleekselderij en bospenen in repen van circa 5 centimeter. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika en de komkommer in repen van circa 5 centimeter. Zure roomsaus:
Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

45 MIN
Crudités

Een recept van

John Gerdsen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Groente
Schil en snijd de bleekselderij en bospenen in repen van circa 5 centimeter. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika en de komkommer in repen van circa 5 centimeter.

Zure roomsaus
Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Tuinkruidensaus
Pluk de peterselie en dragon en snijd de kruiden fijn. Roer de mosterd los met azijn en voeg beetje bij beetje de olie toe. Voeg de kruiden toe en breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de groente over een schaal en serveer de sauzen erbij.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker