De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

volkorenclubsandwich

Laat je verassen door de heerlijke smakencombinaties van deze clubsandwich!

15 MIN
Volkorenclubsandwich

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Eieren

Bak het spek circa 5 minuten in een droge koekenpan. Kluts de eieren in een kom. Schenk de eieren in de pan bij het spek en bak in circa 8 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Haal de eieren uit de pan en snijd ze in vieren.  

Brood

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de sneetjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met een scheutje olijfolie. Bak het brood in de oven in circa 6 minuten krokant. 

Clubsandwich

Prak in een kom de blauwe kaas fijn, roer de halvanaise erdoor en breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd de tomaten in plakken. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de tuinkers los. Verdeel over 4 sneetjes brood de blauwe kaasdressing, radijs, tomaten, avocado, tuinkers, sla trio en de boerenachterham. Verdeel de gebakken eieren over 4 sneetjes brood. Leg per sandwich 2 plakken belegd brood op elkaar en eindig met het niet belegde sneetjes brood. Steek in alle hoeken een prikker en snijd de sandwich in 4 driehoeken.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker