Volkoren club sandwich
-
Bak het spek circa 5 minuten in een droge koekenpan. Kluts de eieren in een kom. Schenk de eieren in de pan bij het spek en bak in circa 8 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Haal de eieren uit de pan en snijd ze in vieren.
-
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de sneetjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met een scheutje olijfolie. Bak het brood in de oven in circa 6 minuten krokant.
-
Prak in een kom de blauwe kaas fijn, roer de halvanaise erdoor en breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
-
Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd de tomaten in plakken. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de tuinkers los.
-
Verdeel over 4 sneetjes brood de blauwe kaasdressing, radijs, tomaten, avocado, tuinkers, sla trio en de boerenachterham. Verdeel de gebakken eieren over 4 sneetjes brood.
-
Leg per sandwich 2 plakken belegd brood op elkaar en eindig met het niet belegde sneetjes brood. Steek in alle hoeken een prikker en snijd de sandwich in 4 driehoeken.
0 reacties