Mango-geitenkaassalade

58
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud. 

Mango-geitenkaassalade

  • Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.
  • Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
  • Meng voor de dressing in een grote kom de honing, grove mosterd en het pepertje. Breng op smaak met een beetje olijfolie extra vierge en een snufje zout.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Was en pluk de eikenbladsla.
  • Snijd de radijsjes in vieren.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Verwijder de schil van de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in repen.
  • Verbrokkel de geitenkaas.
  • Ris de tijm en snijd de tijm fijn.
  • Voeg de penne, pijnboompitten, bosui, eikenbladsla, radijs, cherrytomaten, mango, geitenkaas, en tijm toe aan de dressing en meng goed door.

Ingredienten

4
Personen

Mango-geitenkaassalade

  • 300 g penne
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 rode peper
  • 1 el honing
  • 1 el grove mosterd
  • olijfolie extra vierge
  • 1 bos bosui
  • 1 krop eikenbladsla
  • 1 bos radijs
  • 250 g cherrytomaten
  • 1 mango
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 0.5 bosje tijm
Geef je waardering
58