De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mango-geitenkaassalade

15 min kooktijd
Mango-geitenkaassalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud. 

Mango-geitenkaassalade

  • Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.
  • Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
  • Meng voor de dressing in een grote kom de honing, grove mosterd en het pepertje. Breng op smaak met een beetje olijfolie extra vierge en een snufje zout.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Was en pluk de eikenbladsla.
  • Snijd de radijsjes in vieren.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Verwijder de schil van de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in repen.
  • Verbrokkel de geitenkaas.
  • Ris de tijm en snijd de tijm fijn.
  • Voeg de penne, pijnboompitten, bosui, eikenbladsla, radijs, cherrytomaten, mango, geitenkaas, en tijm toe aan de dressing en meng goed door.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker