Pasta
- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Mango-geitenkaassalade
- Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
- Meng voor de dressing in een grote kom de honing, grove mosterd en het pepertje. Breng op smaak met een beetje olijfolie extra vierge en een snufje zout.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Was en pluk de eikenbladsla.
- Snijd de radijsjes in vieren.
- Halveer de cherrytomaten.
- Verwijder de schil van de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in repen.
- Verbrokkel de geitenkaas.
- Ris de tijm en snijd de tijm fijn.
- Voeg de penne, pijnboompitten, bosui, eikenbladsla, radijs, cherrytomaten, mango, geitenkaas, en tijm toe aan de dressing en meng goed door.
0 reacties