De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocolade-mueslirepen

35 min kooktijd
Chocolade-mueslirepen

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Breng een scheutje water met de suiker en de honing aan de kook en kook tot een siroop. Meng de siroop met de havermout, gepofte rijst, cornflakes, gedroogde cranberry’s en het amandelschaafsel. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Verdeel de vulling over de bakvorm en druk goed aan. Bak de mueslibodem in circa 25 minuten krokant. Laat de mueslibodem afkoelen in de vorm.

Chocoladeganache
Hak beide chocoladesoorten. Smelt de chocolade au bain-marie en meng de boter erdoor. Giet de ganache over de afgekoelde mueslirepen. Laat de ganache circa 15 minuten uitharden in de vriezer. Haal de bodem uit de vorm en snijd in gelijke stukken.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker