1. Chocoladekoekjes met vanillecrème

Smelt de overgebleven chocolade-eitjes au-bain-marie en verwerk ze in een bakplaat vol overheerlijke chocoladekoekjes met vanillecremé. Loopt het water je ook al in de mond? 

Chocolade koekjes

2. Bananenbrood

Als je de paaseitjes in kleine stukken hakt, kan je ze goed gebruiken voor een heerlijk bananenbrood. Tip: voeg een klein handje pecannoten of walnoten toe voor een krokante bite en je hebt gegarandeerd een feestje aan tafel! 

bananenbrood recept

3. Brownies

Met alléén paaseitjes kom je er niet, maar voor deze superlekkere brownies hoef je niet héél veel meer in huis te halen. Handig, want dan kunnen we meteen aan de slag. Klaar? Bakken maar!

Miniatuurvoorbeeld

4. Triple chocolate cookie

Verrassend lekkere koekjes, deze Triple chocolate cookies! Blaas je overgebleven pure, witte en melkeitjes een heel nieuw leven in met dit heerlijke recept. Eén ding is zeker: na het proeven wil je nóóit meer anders! 

Triple Chocolate Cookie

5. Gezouten chocoladetaart

Voor als je dit weekend nog geen overdosis aan chocolade hebt gehad: kies voor deze vreselijk lekkere gezouten chocoladetaart met oreo's en vervang de chocolade in het recept door de overgebleven paaseitjes. 

Miniatuurvoorbeeld

6. Arretjescake

Ook deze oer-Hollandse no-bake cake leent zich perfect om de aller-, allerlaatste paaseitjes te verwerken. Arretjescake is supermakkelijk te maken en tovert op ieder gezicht een grote glimlach. 

Arretjescake

7. Chocoladefondue

Smelt de paaseitjes om en maak er chocoladefondue van! En heb je paaseitjes met noten erin heb je geluk: extra knapperige stukjes in de fondue. Heerlijk!

Chocolade fontijn met Marshmellows