Stap 1: Deeg
Smelt de chocolade au bain-marie. Breng alle ingrediënten voor het deeg samen in een kom en kneed tot een egaal deeg. Rol het deeg tot een rol van circa 3 cm doorsnede en verpak het in plasticfolie. Laat de deegrol minstens één uur opstijven in de koelkast. Een hele nacht kan ook.
Verwarm de oven voor op 175 C. Snijd het deeg in plakjes van ½ cm dikte en leg ze iets van elkaar op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes circa 10 minuten in de oven. Laat de koekjes volledig afkoelen.
Stap 2: Vulling
Meng alle ingrediënten en schep de vulling in een spuitzak met een glad spuitmondje.
Spuit een dopje vulling op de helft van de koekjes en zet daarna een tweede koekje op de crème.
Benieuwd naar andere recepten uit Rudolph's Bakery: Jonge Bakkers?
Bekijk ze hier allemaal >
BEKIJK
0 reacties