Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer de boter erdoor. Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer de melk erdoor. Meng het zelfrijzend bakmeel met cacao en zout. Roer het bakmeel door het eimengsel en meng door de chocolade. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in de bakvorm en strooi de noten erover. Bak de brownies in de oven in 55-60 minuten gaar.
Brownies
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Miljuschka Witzenhausen
Ingredienten
6
Personen
Brownies
- 250 g pure chocolade
- 200 g zachte boter
- 4 eieren
- 300 g suiker
- 500 ml melk
- 150 g zelfrijzend bakmeel
- 20 g cacaopoeder
- zout
- 70 g ongezouten pecannoten
Extra nodig
- bakvorm
- bakpapier
- boter om in te vetten
Bereidingswijze
1 uur
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen