De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Paastaart met advocaat

Op zoek naar een lekkere traktatie voor bij de koffie tijdens Pasen? Met deze paastaart met advocaat kan jouw Pasen niet meer stuk! De perfecte traktatie om je dag mee af te sluiten.

30 min. voorbereidingstijd
240 min. wachttijd
Direct naar recept
Paastaart met advocaat

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Een makkelijke advocaattaart maken? Dit is hét recept. Niet geschikt voor kinderen vanwege de advocaat, maar geen zorgen, ze mogen ‘m wel helpen versieren (en jij mag de kom uitlikken)."

Bereidingswijze

Bodem

  1. Bekleed een springvorm van 22 cm met bakpapier. Vermaal de cantuccini. 

  2. Meng de koekkruim met de gesmolten boter in de springvorm en druk aan. 

Advocaatvulling

  1. Week de blaadjes gelatine in koud water. Roer de roomkaas met de advocaat en poedersuiker los.

  2. Verwarm de slagroom. Knijp de gelatine uit en los op in de slagroom. Roer dit door door het roomkaasmengsel. 

  3. Sla de eiwitten stijf. Vouw deze voorzichtig door de vulling. Stort de vulling op de koekbodem en zet 4 uur in de koelkast. 

Paastaart versieren

  1. Versier met chocolade-eieren en andere paasachtige feestelijkheden.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.