- Hak en smelt de chocolade au bain-marie.
- Roer aan met een scheutje hazelnootolie tot de chocolade iets dunner wordt.
- Giet de chocolade in een pot of kom.
Lekker met verschillende soorten fruit, noten of met kokos. Eet smakelijk!
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Hak en smelt de chocolade au bain-marie. Roer aan met een scheutje hazelnootolie tot de chocolade iets dunner wordt. Giet de chocolade in een pot of kom.
Lekker met verschillende soorten fruit, noten of met kokos. Eet smakelijk!
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
0 reacties