Chocoladefondue

9
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Chocoladefondue
Hak en smelt de chocolade au bain-marie. Roer aan met een scheutje hazelnootolie tot de chocolade iets dunner wordt. Giet de chocolade in een pot of kom.

Fruit
Verwijder de klokhuizen van de appel en peer en snijd het fruit in partjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in vieren. Serveer al het fruit in een diep bord. Serveer prikkers bij het fruit.

Bekijk hier het recept voor de mamaccino.

Dit recept hoort bij de speciale aflevering voor het Moederdagontbijt. Bekijk hier het volledige ontbijt.

Ingredienten

4
Personen

Chocoladefondue

  • 250 g pure chocolade
  • 1 scheutje hazelnootolie

Fruit

  • 1 appel
  • 1 peer
  • 200 g aardbeien

Extra nodig

  • prikkers
Geef je waardering
9