Millefoglie met karamel, tiramisucrème & karamelsaus

Karamel en tiramisu in één: lekkerder gaat het niet worden. Deze prachtige millefoglie met karamel, tiramisucrème & karamelsaus is echt het proberen waard.

Miniatuurvoorbeeld

Karamelbollen

Bossche bollen kennen we natuurlijk allemaal. Deze variant daarop, gevuld met karamelroom, laat je watertanden.

Miniatuurvoorbeeld

Pretzels met gezouten karamel

Nog zo'n heerlijk karamel-recept. Je bent eventjes bezig met deze pretzels, maar dan heb je wel echt een fantastische snack. 

Miniatuurvoorbeeld

Karamels

Karamel fudge is toch zo'n all time favourite die zeker niet mag ontbreken op dit lijsjte. Helemaal niet moeilijk om te maken en erg lekker bij een kop koffie of thee.

Miniatuurvoorbeeld

Karamelitas

Karamelitas zijn hartstikke leuk én makkelijk om te maken. Dit recept met een heerlijke vulling van toffee-snoepjes wil je echt een keer proberen. Dit toetje kun je de hele dag door eten, wat ons betreft.

Miniatuurvoorbeeld

Karamel-fudge cheesecake

Zei iemand cheesecake? Yes! Wat houden we daar toch van. En het wordt nog beter: deze variant is gevuld met overheerlijke fudge. Hmmm... 

Miniatuurvoorbeeld

Karamelbrownies

Oh, van brownies krijgen we niet genoeg. Dit recept voor overheerlijke karamelbrownies is een leuk alternatief op de klassieke variant.

Miniatuurvoorbeeld

Crème caramel

Crème caramel: het broertje van de welbekende crème brûlée. Dit dessert bestaat uit een zachte custard op een heerlijke laag van karamel. Een topper! 

 

Miniatuurvoorbeeld

Luxe salted caramel chocolate cheesecake

Nog een heerlijke cheesecake! Gewoonweg omdat deze taarten goddelijk zijn. Ditmaal met karamel én chocolade. Probeer dit recept eens uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Pecan-karamelscheptaart

Last but not least de pecan-karamelscheptaart. Deze combinatie van gesuikerde pecannoten, slagroom, chocolade en cakeblokjes is er eentje voor in de boeken. Scheppen maar! 

Miniatuurvoorbeeld