Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de hazelnoten in de oven in circa 10 minuten goudbruin. Hak de chocolade en de hazelnoten fijn. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng het merg met de suiker. Smelt de boter en roer de chocolade erdoor.
Klop de eieren met de suiker en het vanillemerg au bain-marie luchtig. Meng de chocolade erdoor en voeg de maïzena, bloem, een snufje zout en de hazelnoten toe.
Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Giet de helft van het beslag in de vorm. Verdeel de karamelsnoepjes over het beslag en giet de rest van het beslag erover. Bak de karamelbrownie in de oven in circa 30 minuten gaar. Laat afkoelen en snijd in gelijke stukken.
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de hazelnoten in de oven in circa 10 minuten goudbruin. Hak de chocolade en de hazelnoten fijn. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng het merg met de suiker. Smelt de boter en roer de chocolade erdoor.
0 reacties