Worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Of het nu tijd voor jezelf is of tijd voor elkaar: het worstenbroodje is een heerlijke snack voor bij de borrel. En op zijn Brabants gezegd zijn de worstenbroodjes 'kei' lekker. Probeer het heerlijke recept zelf eens uit. 

Driekazenborrelplank

Driekazenborrelplank

Say cheese! Wij zijn dol op kaas en de naam zegt het al: de driekazenborrelplank is een regelrechte aanrader voor kaasliefhebbers. De borrelplank bestaat uit komijn-kaaskoekjes, een rozemarijngeitenkaascrème en zelfgemaakte kaasstengels... Lekker!

gevulde eieren

Drie soorten gevulde eieren

Gevulde eitjes zijn natuurlijk perfect voor bij de borrel. Deze eitjes met zalm, parmaham en mierikswortel zijn een creatief alternatief voor gevulde eitjes. Echt een aanrader!

Nachos

Nacho's

Deze heerlijke nacho's met gehakt mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje!  Lekker dippen in de guacamole, of in de crème fraiche met sweet chilisaus. Superlekker voor bij de borrel!

Borrelplankstengels

Hartige borrelplankstengels

Zei iemand daar borrelen? Met dit recept maak je 3 soorten borrelplankstengels: paprikapoeder met sesam, basilicum met kaas en de laatste met amandelschaafsel. Eén ding is zeker: je maakt iedereen blij! 

Pizzettes

Pizzettes

Trek in pizza? Wij hebben hét ideale recept om aan je behoeften te voldoen. Deze heerlijke Pizzettes zijn niet té groot, niet té klein: maar precies groot genoeg voor een borrelhapje! En het allerleukste: je zet ze binnen 30 minuten op tafel! 

Pittige Bloemkoolnuggets

Pittige bloemkoolnuggets

Weg met die bitterballen, blokjes kaas en leverworst: verras je gasten met deze heerlijke spicy bloemkoolnuggets. Bovendien staat het gerecht binnen een handomdraai op tafel. Dat is het proberen waard, toch?