De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sashimi new style

30 min kooktijd
Sashimi new style

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Tonijn
Schil en snijd de gember in lange dunne sprietjes. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin en week ze circa 10 minuten in koud water. Snijd de tonijn in dunne plakjes en leg ze op een schaal. Pel en rasp de knoflook over de vis en leg op ieder plakje vis een spriet gember. Snijd de bieslook fijn strooi de bieslook en sesamzaadjes over de vis.

Yuzu-sojasaus
Meng het yuzusap, sojasaus en sesamolie met elkaar. Meng de olijfolie en de sesamolie en verwarm tot de rook er bijna vanaf komt. Giet aan tafel voorzichtig over de vis.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker