De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

shirma’s gevulde champignons

Dit borrrelhapje mag je niet missen! Chef Shirma deelt haar recept voor de lekkerste zelfgemaakte gevulde champignons in het programma Shirma's Soul Food.

35 min voorbereidingstijd
5 min (voor)bereidingstijd
Shirma’s gevulde champignons

Een recept van

Shirma Rouse

ShirmasSoulFood

"In dit recept laat ik je zien hoe je deze geweldige gevulde champignons kan maken.  Ik vul de champignons met mijn zelfgemaakte roomkaasvulling met cheddar, peterselie, knoflook en ui. Dit gerecht is ideaal als bijgerecht, maar zelf gebruik ik ze als topping voor mijn rasta pasta."

Meer gerechten van Shirma uitproberen? Bekijk hier alle recepten

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 

  2. Meng de olijfolie samen met zout en peper. Smeer de bovenkant van de champignons in.

  3. Rooster de paddenstoelen 15 minuten in de voorverwarmde oven. 

  4. Rasp de ui en pers de knoflook uit. 

  5. Meng de roomkaas, cheddar, peterselie, knoflook en ui met elkaar. 

  6. Haal de champignons uit de oven. Dep droog met keukenpapier. 

  7. Vul de champignons met het roomkaasmengsel en bak ze 20 minuten af op 200 °C of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Wat eet je bij gevulde champignons?

“Gevulde champignons vind ik zelf heel erg lekker bij de borrel. Maar je kan het ook serveren als bijgerecht bij je diner. Dit kan bijvoorbeeld bij een flat iron steak of een gegrilde zalm.” 

Rasta pasta

De nieuwe 24Kitchen-chef Shirma Rouse duikt de keuken in om de lekkerste Caribische gerechten te maken. Alleen en samen met haar bekende gasten maakt ze te lekkerste gerechten en ontdek je deze bijzondere keuken.

ShirmasSoulFood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker